Αερογράφος

Αερογράφος

 

Bronze Spray Tanning

Αποκτήστε φυσικό ομοιόμορφο μαύρισμα σε 10΄ με το υπερσύγχρονο σύστημα ψεκασμού Spray Tan στο NYXI NYXI Θεσσαλονίκη. Τα συστατικά του σπρέι μαυρίσματος είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα και έτσι απορροφούνται ομοιόμορφα δίνοντας ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.Τα μόρια του διαλύματος διασκορπίζονται με ομοιογενή τρόπο εξασφαλίζοντας ένα ιδιαίτερα φυσικό μαύρισμα δίχως κηλίδες που δεν ξεβάφει στα ρούχα και δεν ξεπλένετε.

Γιατί να επιλέξω το μαύρισμα μου με αερογράφο;

    • φυσικό αποτέλεσμα: Το χρώμα που θα αποκτήσετε, θα είναι 2 η 3 τόνους σκουρότερο από την επιδερμίδα σας.
    • Εύκολα και οικονομικά: Καλύπτει αποτελεσματικά, ραγάδες κυτταρίτιδα φλεβίτιδα ευρυαγγεία !!!
    • Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος: ενδείκνυται για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και/ή για πελάτες που επιθυμούν ένα ελαφρύ, φυσικό μαύρισμα.Φυσικό, χρυσαφένιο μαύρισμα μεγαλύτερης διάρκειας.
    • Tέλειο χρώμα:Σε 4-6 ώρες η επιδερμίδα μετά το spray tan, είναι εξωτική λαμπερή και βελούδινη, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από οποιονδήποτε άλλο τρόπο μαυρίσματος.

 

 

Τι πρέπει να κάνω για να ενισχύσω το αποτέλεσμα μου;

Η ενυδάτωση είναι το μυστικό για μεγαλύτερη διάρκεια του μαυρίσματος. Μετά το ντους απαιτείτε πολύ καλή ενυδάτωση, με την oxygen sun της Karin herzog επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα, .Υπερ-ενυδατική με SFP4 σας βοηθά να αποκτήσετε γρήγορα ένα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο χρώμα που διαρκεί ενώ σας χαρίζει όλα τα αναγεννητικά πλεονεκτήματα του οξυγόνου- προστατεύει, τρέφει, αναπλάθει, τονώνει και συσφίγγει το δέρμα.-Πριν την εφαρμογή καλό θα ήταν να εφαρμοστεί μια καλή απολέπιση- scrub – peeling. Η σύγχρονη αυτή μέθοδος τεχνητού μαυρίσματος, είναι εγκεκριμένη από τους αρμόδιους Διεθνείς Οργανισμούς.

 

Τιμοκατάλογος

 

Μαύρισμα με Αερογράφο

Αερογράφος πρώτη εφαρμογή  35€
Αερογράφος επανάληψη ( εντός 7 ημερών ) 25€
Πακέτο Προσφοράς 6 επισκέψεων 120€