Δερμοανάπλαση & Αισθητική

 

Δερμοανάπλαση & Αισθητική

 

 

Αισθητική Προσώπου

 

Η αισθητική σαν έννοια ταυτίζεται με την εξωτερική εμφάνιση του ατόμου, αλλά φτάνει και βαθύτερα, βοηθώντας πολλές φορές τον ψυχικό κόσμο του. Φροντίστε το πρόσωπό σας, αλλά και το σώμα σας. Η Αισθητική έχει αναγνωριστεί με την ραγδαία εξέλιξη της ως παραϊατρικό επάγγελμα. Έχει ως σκοπό να διατηρεί την υγεία του δέρματος του προσώπου και του σώματος και την βελτίωση τους . Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και της κοσμετολογίας προσφέρουν πλέον θεαματικά αποτελέσματα στο δέρμα.

 

 Δερμοανάπλαση του δέρματος ( Diode Laser )

 

Στο χώρο μας παρέχουμε μηχανήματα καινούργιας τεχνολογίας – Αισθητικής Ιατρικής (Διοδικό laser, Ραδιοσυχνότητα, Υπέρηχος, Μεσοθεραπεία, dermopeel κλπ.). Ο συνδυασμός μηχανημάτων laser και άλλων τεχνολογιών, με σκοπό τη φωτοανάπλαση του προσώπου, έχει δώσει ενδιαφέροντα έως εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης ο χώρος μας διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζει ποικίλα συνδυαστικά πρωτόκολλα για πιο άμεσα, εντυπωσιακά, αποτελέσματα.

 

 

 

 Μεσοθεραπεία

 

Η μεσοθεραπεία ειναι η έγχυση συγκεκριμένων ουσιών μέσα στο δέρμα . Αποτελεί ένα καλό όπλο για την πρόληψη και την καταπολέμησή των ρυτίδων. Η μεσοθεραπεία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, όπου και εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την ανανέωση του προσώπου, για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος κλπ., με αξιόλογα αποτελέσματα.

 

 

 Ειδικές θεραπείες

 

  • Ειδική θεραπεία κατά της ακμής με θεαματικά αποτελέσματα στη μη ενεργεί ακμή και στην ανάπλαση.
  • Ρυθμιστική θεραπεία σμήγματος “Karin Herzog”
  • Δερματολογικός καθαρισμός με διαμαντοθεραπεία

 

 

Τιμοκατάλογος

 

Θεραπείες προσώπου

Δερμοαναπλάση & Σύσφιξη ( Diode Laser) 80€
Δερματολογικός καθαρισμός 45€
Διαμαντοθεραπεία 40€
Θεραπεία Ακμής 60€
Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό 50€
Φυτικό peeling & την αποθεραπεία του 60€

Διαμαντοθεραπεία με Δερματολογικοός Καθαρισμός  60 ευρω