Αισθητική Σώματος

 

 

Μεσοθεραπεία

 

Μία από τις πιο διάσημες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας είναι η μεσοθεραπεία, που πρωτοξεκίνησε στην Γαλλία το 1952 και έχει αποκτήσει δημοτικότητα πλέ­ον σε ολόκληρο τον κόσμο.Η μεσοθεραπεία γίνεται  ενδοδερμικά  και περιλαμ­βάνει ένα συνδυασμό βιταμινών και φυτικών εκχυλισμάτων, στοχεύοντας άμεσα στο λίπος. Βελτιώνει την κυ­κλοφορία του αίματος και ανασυνθέ­τει τον κατεστραμμένο συνδετικό ιστό.Τους πρώτους μήνες της θεραπεί­ας χρειάζονται 1-2 συνεδρίες κάθε 15 ημέρες και στους επόμενους 2-3 μήνες χρειάζονται 2 συνεδρίες ανά μήνα

 

Kυτταρίτιδα

 

Kυτταρίτιδα είναι στην ουσία ο τρόπος που συνδέεται ο μυϊκός ιστός με το δέρμα στις περιοχές που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Στα σημεία του σώματος που η σύνδεση των μυών με το δέρμα δεν είναι ομοιόμορφη δημιουργούνται εσοχές στα οποία εισβάλει το λίπος σπρώχνοντας το δέρμα προς τα πάνω, έτση έχουμε την  όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

 

Θεραπείες με (RF+Vacuum+LED)

 

Οι θεραπείες με το  Magic Pot κατά της κυτταρίτιδας γίνονται από συσκευές που χρησιμοποιούν τα  RF, Vacuum Cavitation System για να κάψουν το λίπος κάτω από το δέρμα. Επίσης διεγείρουν την παραγωγή του κολλαγόνου.

 

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Το (RF+Vacuum+LED διεισδύει στους ιστούς και επιλεκτικά απορροφάται από τα λιποκύτταρα προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους.

Το υγροποιημένο λίπος θα μετακινηθεί προς το διάμεσο χώρο από όπου το ειδικό λεμφικό μηχάνημα το βοηθάει να αποχετευτεί προς το λεμφικό σύστημα.

Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων και λείανση – εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Θα χρειαστούν 8 συνεδρίες κάθε 2 ημέρες δηλαδή περίπου 4 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της θεραπείας.Για τους επόμενους 6 μήνες το αποτέλεσμα καλυτερεύει μήνα με το μήνα. Από τους 6 μήνες ως τον ένα χρόνο χρειάζονται 2 συνεδρίες ακόμη που ολοκληρώνουν τη θεραπεία. Μετά το χρόνο χρειάζονται το λιγότερο μία συνεδρία το τρίμηνο ως και μία συνεδρία το μήνα σαν συντήρηση του αποτελέσματος.