Καλέστε μας: 231 0282283 | Τσιμισκή με Π. Μελά 13
Εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας & τον ΕΟΠΠΕΠ βάσει της υπ. αριθμ. 62288/2014 με Αρ. Αδείας 2100577 & κωδ. 2101526

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Home

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, NYXI∙NYXI Beauty Lounge, αποτελεί μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον των ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αποτελούν ένα συνδυασμό χαλάρωσης και φροντίδας από την κορυφαία ομάδα beauty experts.

Πιστές πελάτισσες της είναι και κάποιες από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Σίσσυ Χριστίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλές ακόμα.

Η Άννα Τζομάα, αισθητικός απόφοιτος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα κέντρα ομορφιάς της Θεσσαλονίκης με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και του ημιμονιμου μακιγιαζ microblading. Η ίδια δηλώνει ότι έχει την χαρά και την τιμή να συνεργαστεί με την πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, ΝΥΧΙ ΝΥΧΙ Beauty Lounge και να προσφέρει τις γνώσεις της σε νέες υπηρεσίες αισθητικής δίνοντας της μια ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς. 

Ο Κωνσταντίνος Κουλουφάκος  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα Από τα παιδικά του χρόνια στον χώρο του αθλητισμού πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας TAE KWON-DO. 

Από το 2000 έως το 2012 συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της αισθητικής. 

Από την θέση του διευθυντή-manager υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία μερικών από των μεγαλύτερων κέντρων ιατρικής αισθητικής στην πόλη μας. 

Ο ίδιος δηλώνει πανευτυχής για την νέα του συνεργασία με την άκρος επιτυχημένη αλυσίδα NYXI NYXI σε Ελλάδα και Κύπρο και θέλει να σας προσφέρει την εμπειρία του για μια ολοκληρωμένη πρόταση ομορφιάς.    

Εκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται, λειτουργεί και η σχολή του NYXI∙NYXI Νail Academy που εκπαιδεύει άρτια, εκατοντάδες φιλόδοξους nail artists κάθε χρόνο.

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Γιατί ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ;

Γιατί με παρουσία 20 ετών στο χώρο των άκρων, είμαστε το πρώτο nail salon που οι υπηρεσίες του αφορούσαν αποκλειστικά την περιποίηση των άκρων

Γιατί είμαστε up to date: δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες τεχνικές και τάσεις, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί οι συνεργάτες μας δεν είναι μόνο άριστοι τεχνίτες, αλλά διέπονται από καλλιτεχνική «τρέλα» και αγάπη για το αντικειμενο τους.

Γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και στις συνθήκες υγιεινής του χώρου μας.

Γιατί δεν ακολουθούμε τάσεις, τις δημιουργούμε.