Καλέστε μας: 231 0282283 | Τσιμισκή με Π. Μελά 13
Εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας & τον ΕΟΠΠΕΠ βάσει της υπ. αριθμ. 62288/2014 με Αρ. Αδείας 2100577 & κωδ. 2101526

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Home

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Άννα Τζομάα, αισθητικός απόφοιτος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα κέντρα ομορφιάς της Θεσσαλονίκης με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ιατρικής αισθητικής και του ημιμονιμου μακιγιαζ microblading. 

Ο Κωνσταντίνος Κουλουφάκος  απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ,γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα Από τα παιδικά του χρόνια στον χώρο του αθλητισμού πρωταθλητής και μέλος της Εθνικής Ομάδας TAE KWON-DO. 

Από το 2000 έως το 2012 συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της αισθητικής. 

Από την θέση του διευθυντή-manager υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία μερικών από των μεγαλύτερων κέντρων ιατρικής αισθητικής στην πόλη μας. 

ΤΙ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Γιατί εμάς;

Γιατί με παρουσία 20 ετών στο χώρο των άκρων, είμαστε το πρώτο nail salon που οι υπηρεσίες του αφορούσαν αποκλειστικά την περιποίηση των άκρων

Γιατί είμαστε up to date: δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες τεχνικές και τάσεις, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί οι συνεργάτες μας δεν είναι μόνο άριστοι τεχνίτες, αλλά διέπονται από καλλιτεχνική «τρέλα» και αγάπη για το αντικειμενο τους.

Γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και στις συνθήκες υγιεινής του χώρου μας.

Γιατί δεν ακολουθούμε τάσεις, τις δημιουργούμε.