Καλέστε μας: 231 0282283 | Τσιμισκή με Π. Μελά 13
Εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας & τον ΕΟΠΠΕΠ βάσει της υπ. αριθμ. 62288/2014 με Αρ. Αδείας 2100577 & κωδ. 2101526
Δερμοαπόξεση

Η Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) είναι ότι πιο καινοτόμο έχει να παρουσιάσει σήμερα ο χώρος της δερμοαπόξεσης προσφέροντας σημαντική αλλαγή στην όψη και στην υφή της επιδερμίδας με τον πιο φυσικό και φιλικό προς το δέρμα τρόπο. Είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επεμβατικές μεθόδους και θέλουν τέλεια και άμεσα αποτελέσματα σε προβλήματα ξηρότητας, γήρανσης, ακμής, υπέρχρωσης, κηλίδες, και φθορά από έκθεση στον ήλιο.

Diamond Dermabrasion

 

Με την Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) το δέρμα απολεπίζεται χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (scrubbing) και αναρρόφησης (vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου, λαιμού, χεριών κτλ. Η θεραπεία ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Είναι αναμφισβήτητα ανώδυνη και επιτρέπει την θεραπεία χωρίς την χρήση κάποιου αναισθητικού. Δεν υπάρχουν κρύσταλλοι ή άλλα λειαντικά μέσα τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή έντονους ερεθισμούς

BOOK NOW

Your Treatment

  Ειδικές θεραπείες για κάθε στόχο ομορφιάς

   

  Μια αποκλειστική θεραπεία της GUINOT που ομορφαίνει και αναζωογονεί εντυπωσιακά την επιδερμίδα.
  Πριν από τη θεραπεία θα σας εξετάσει η αισθητικός μας για να προσδιορίσει τους δικούς σας στόχους ομορφιάς και να εξατομικεύσει τη θεραπεία.

  Υπάρχουν 8 διαφορετικές μέθοδοι ανάλογα με τον επιλεγμένο στόχο ομορφιάς:

  • Ενυδάτωση
  • Εξισορρόπηση
  • Μειώση ρυτίδων
  • Αντιγήρανση Age Logic
  • Θρέψη
  • Λάμψη
  • Καταπράυνση
  • Προετοιμασία / Αποκατάσταση μετά τον ήλιο

  Επιδερμίδα ορατά νεότερη

   

  Με την ηλικία, η δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας ελαττώνεται.

  Τα κύτταρα χάνουν την ενέργειά τους και ανανεώνονται πιο αργά, η σύνθεση των ελαστικών ινών επιβραδύνεται, και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας. Αυτή η κατοχυρωμένη θεραπεία ανανεώνει το πρόσωπο, επαναφέροντας την ενέργεια των κυττάρων στα επίπεδα μιας νεότερης επιδερμίδας. Η μοναδική διαδικασία ιονισμού επιτρέπει την ταχεία διείσδυση των ενεργών συστατικών για εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία HYDRADERMIE JEUNESSE ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ, που αφήνει το πρόσωπο ξεκούραστο και την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Με αποτελέσματα εφάμιλλα της αισθητικής χειρουργικής, η θεραπεία HYDRADERMIE JEUNESSE αναζωογονεί ορατά την επιδερμίδα.

  Μυστικά της θεραπείας

   

  ΕΝΕΡΓΟΣ ΙΟΝΙΣΜΟΣ

  Κατοχυρωμένη μέθοδος της GUINOT, που ενεργοποιεί τα κύτταρα της επιδερμίδας,  ώστε να διεισδύσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τα ενεργά συστατικά του επιλεγμένου ορού ανάλογα με το στόχο ομορφιάς.

   

  ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Διέγερση της κυτταρικής δραστηριότητας μέσω θερμικής ενέργειας. Αναζωογονεί τη λάμψη της επιδερμίδας, ενισχύοντας την οξυγόνωση των κυττάρων και τη μικροκυκλοφορία του δέρματος.

   

  ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΟΡΟ

  Με τα έμπειρα χέρια της αισθητικού, το μασάζ χαλαρώνει το πρόσωπο και ενεργοποιεί την υποδόρια μικροκυκλοφορία. Η επιδερμίδα ακτινοβολεί.

  Δερμοανάπλαση

  Στο χώρο μας παρέχουμε μηχανήματα καινούργιας τεχνολογίας – Αισθητικής Ιατρικής (Διοδικό laser, Ραδιοσυχνότητα, Υπέρηχος, Μεσοθεραπεία, dermopeel κλπ.). Ο συνδυασμός μηχανημάτων laser και άλλων τεχνολογιών, με σκοπό τη φωτοανάπλαση του προσώπου, έχει δώσει ενδιαφέροντα έως εξαιρετικά αποτελέσματα. Επίσης ο χώρος μας διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και εφαρμόζει ποικίλα συνδυαστικά πρωτόκολλα για πιο άμεσα, εντυπωσιακά, αποτελέσματα.

   

  Μεσοθεραπεία

   

  Η μεσοθεραπεία ειναι η έγχυση συγκεκριμένων ουσιών μέσα στο δέρμα . Αποτελεί ένα καλό όπλο για την πρόληψη και την καταπολέμησή των ρυτίδων. Η μεσοθεραπεία έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, όπου και εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, για την ανανέωση του προσώπου, για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος κλπ., με αξιόλογα αποτελέσματα.

  Θεραπείες προσώπου

  Δερμοαναπλάση & Σύσφιξη ( Diode Laser)

  80 €

  Δερματολογικός καθαρισμός

  45 €

  Διαμαντοθεραπεία

  40 €

  Θεραπεία Ακμής

  60 €

  Φυτικό peeling MIAMIPEEL lactic acidosis 15% Citric acid 10% Salicylic acid 15% HR 0,5%.

  50 €

  MESOTHERAPY GOCKTAILS

  Υαλουρονικό οξύ 2,5% διπλού Μοριακού. Ενυδάτωση, Σύσφιξη, Αναδόμηση

  90 €

  Υαλουρονικό οξύ 1% Βιταμίνες, Αμινοξέα Ενυδάτωση , Αναζωογόνηση

  70 €

  Υαλουρονικό Οξύ 1% Kojic acid Εκχυλίσματα ΛΕΥΚΑΝΣΗ.

  70 €