Καλέστε μας: 231 0282283 | Τσιμισκή με Π. Μελά 13
Εγκεκριμένο από το Υπ. Παιδείας & τον ΕΟΠΠΕΠ βάσει της υπ. αριθμ. 62288/2014 με Αρ. Αδείας 2100577 & κωδ. 2101526

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

 

Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και προσφάτως και για την αποτελεσματικότητά της στη μετακαρκινική αποθεραπεία του Λεμφοιδήματος.

Η θεραπεία Lipomassage®, που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική εντελώς ανώδυνη

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ LIPOMASSAGE

 

  • Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της ‘φλούδας του πορτοκαλιού’ και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.
  • Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.
  • Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ MAGIC POT

 

Το (RF+Vacuum+LED διεισδύει στους ιστούς και επιλεκτικά απορροφάται από τα λιποκύτταρα προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους.

Το υγροποιημένο λίπος θα μετακινηθεί προς το διάμεσο χώρο από όπου το ειδικό λεμφικό μηχάνημα το βοηθάει να αποχετευτεί προς το λεμφικό σύστημα.

Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων και λείανση – εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού». Θα χρειαστούν 8 συνεδρίες κάθε 2 ημέρες δηλαδή περίπου 4 εβδομάδες για την ολοκλήρωση της θεραπείας.Για τους επόμενους 6 μήνες το αποτέλεσμα καλυτερεύει μήνα με το μήνα. Από τους 6 μήνες ως τον ένα

χρόνο χρειάζονται 2 συνεδρίες ακόμη που ολοκληρώνουν τη θεραπεία. Μετά το χρόνο χρειάζονται το λιγότερο μία συνεδρία το τρίμηνο ως και μία συνεδρία το μήνα σαν συντήρηση του αποτελέσματος

Το Magic Pot αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για θεραπείες:

  • Κυτταρίτιδας
  • Τοπικού Αδυνατίσματος
  • Επιδερμικής Σύσφιξης
  • Αποτοξίνωσης
  • Ανόρθωσης – Σύσφιξη Στήθους
  • Επιδερμική Χαλάρωση – Ειδικές εφαρμογές στα μπράτσα, στην κοιλιά, στους γλουτούς, στους μηρούς και στα γόνατα.

Μεσοθεραπεία

 

Μία από τις πιο διάσημες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας είναι η μεσοθεραπεία, που πρωτοξεκίνησε στην Γαλλία το 1952 και έχει αποκτήσει δημοτικότητα πλέ­ον σε ολόκληρο τον κόσμο.Η μεσοθεραπεία

γίνεται ενδοδερμικά και περιλαμ­βάνει ένα συνδυασμό βιταμινών και φυτικών εκχυλισμάτων, στοχεύοντας άμεσα στο λίπος. Βελτιώνει την κυ­κλοφορία του αίματος και ανασυνθέ­τει τον κατεστραμμένο συνδετικό ιστό.Τους πρώτους μήνες της θεραπεί­ας χρειάζονται 1-2 συνεδρίες κάθε 15 ημέρες και στους επόμενους 2-3 μήνες χρειάζονται 2 συνεδρίες ανά μήνα.

BOOK NOW

Your Treatment